Сквозь сумерки...
Крізь сутінки, якщо живий, мандруй.
Хоч сам все ближче до своєї ж тіні.
Хоч все, що залишилося, даруй,
тобі сьогодні – сумнів, сум, сумління...
Крізь сутінки опівночі сягнеш
погосту, де і батько спить, і мати.
Вже маєш тільки те, що віддаєш.
Все ж інше – воду у руці тримати…
2011
Свидетельство о публикации №111042007021