Без Тебе вже не жить мен1

Бруд гріховний, сморід навкруги;
Атакує підлий, злий диявол,
Та живе у серці дорогий
Місто-цар у золотім убранні.

Все прекрасно-чисте, неземне
В тім святім і вічнім Божім храмі.
Кличе Сам Господь туди мене
І туди ввійти маю бажання.

Ти підтримуй,Боже, і веди,
Щоб не впала я і не спіткнулась.
Дай напитися Цілющої Води,
Щоб бажання й моя мрія збУлись.

Воля Божа у моїм житті
Хай у всьому вічно пробуває,
Бо без Тебе вже не жить мені
Й як без Тебе жити вже - не знаю.

Ти таким став рідним і близьким!
Й як могла раніш без Тебе жити?
Порівняй дороги і стежки,
Щоб завжди могла Тобі служити.


Рецензии
Слава Господу що Він у нас є.Дякую.

Левиа   19.04.2011 23:58     Заявить о нарушении