Закохана

Закохана у тебе до нестями,
Закохана у тебе над життя,
З тобою я і серцем, і думками,
Коли шукаю шлях наш навмання.

Шукаю я для нас єдину мрію,
Єдиний погляд та єдине сприйняття,
Не залишаючи таку крихку надію,
Що щось важливе ще не знаю я.


Рецензии
Бажаю знайти єдину реальність!

Гарний вірш.

З повагою,

Алиса Прекрасная   25.04.2011 20:55     Заявить о нарушении