porcelain doll

i wanna fuck you hard 
i wanna break your heart 
i wanna steal your demon soul 
i wanna be your porcelain doll 

i wanna kiss your dogrose lips 
which spreading danger love desease 
i wanna close your magic eyes 
take you to paradise 

i wanna fuck your angel soul 
i wanna be your tender girl 
i gonna fuck you hard 
i gonna break your heart


Рецензии