Серце захвилювало...

Серце захвилювало
Мов риба хвостом забила
Невже
Й ти мені в голови
Горе-трави підіклала
До якого вже нині берега
Віночка свого пускати
Як зірка одна
Єдина
Та й та за хмару
Зайшла

26. XI. 2007 р.


Рецензии