Моя родина
Яка прожила важке життя,
І, подолала всі негоди,
Виростила синів. Матусенько моя, це для Тебе!
Живи моя мила, довго- довго!
1 травня 2010 року.
1. Мій брат
Мій рідний брат- оплот і сила,
Науки збірка, честь та злість.
В собі зібрав все, до могили
Таким Ти є - Оборони й Захисть!
Ти вчив мене як треба жити,
Бабусю слухати,
Бо мати важкий той хрест собі наклала
Любити, вірити, чекати...
Гнівити Бога я не хочу,
Не маю права. Хто я є?
Дороги пил, що опадає
Коли нога Твоя стає.
Я за Тебе колись молився,
З роботи маму я чекав,
А пам"ятаєш як зі мною
В хокей Ти гудзиком ганяв?
2. Наш рідний дім
Наш рідний дім, батьківська хата,
Де ми щасливими були,
Де ми навчалися кохати,
Де бджоли літом так гули.
Невже між нами стане муром
Червоно- кам"яна стіна,
Що відділяє від дороги
Три метра двору? Півтора!
А може ті роки, що брате
Ми разом з вишнями жили,
Дали нам змогу так кохати?
Прости мене, прости, прости!
Прости що я на світ з"явився,
Не знав же батько одного-
Що Ти бабусі тихо скажеш:-
Не лучше б було без "цього"...
Твій рідний брат ні в чим не винен,
Любив Тебе, як тількі міг.
А перед катом, на коліна,
Щоб не вбивав. Забув? Зберіг,
Зберіг Ти в серці гнів на мене,
Але від люті не ростуть,
Та й мати теж ні в чім не винна,
Не обирають, бережуть!
3. Мати
Я в Бога вимолити мушу
Її очей прекрасни зорі,
Своє я серце все і душу
Лиш їй віддам,
Як камінь в морі
Я в них тонув,
Душа горіла.
Згорю напевне. Мила, мила...
4. Дружина.
Дружина, пристрастна коханка
І вірний друг- чарівне коло.
А хто, скажіть мені будь ласка,
Відчув ту мить- чарівне коло?
Коли на пальці є обручка
Не кожен серцем відчуває
Як треба вірити, без краю!
Не відчуває чи не знає?
Як слів прекрасних теплі звуки,
Коли зима та сніг навколо,
Дають тепло в замерзлі руки
І тане лід. Чарівне коло.
Але нема лише одної,
Неначе тіло її маєш,
Аж он, поглянь, нема спокою,
Ти п"ятий кут собі шукаеш.
А все було неначе гарно:
Чарівна сукня та обручка.
А що ти маєш- жінка сварить:
Давай мерщій, неси получку.
Але щоб кут той не шукати,
Щоб звести те чарівне коло,
Баланс повине бути рівний-
Щоб чоловік був друг. То школа.
Любові хочеться та ласки
Неначе знову ти дитина,
А ти, мій друже, усвідомив
Що поруч є жива людина?
І серце має, тільки трохи
Воно не так болить?
Мій друже, тобі зими мороз потрібен?
Коханка, друг, не лід в калюжі!
5-й елемент.
Потрібно брате обєднатись,
Пока не кошена трава,
Пока дзеркал є час дістатись,
Пока матусенька жива!
Пока Вона сумлінно поруч,
Пока нести є сила хрест,
Повинні ми все взяти дворуч,
Без тих, Прекрасних, без нєвєст!
Ми вдвох з Тобою зможем, брате,
Здолати треба тільки зло,
Що проміж нас стіною стало,
Пока живе Вона! Число?
Яке число сьогодні, брате?
16 років як Вона
Свого Павлушу поховала,
Пока Вона іще жива!
Свидетельство о публикации №111041901306
Щиро дякую.
Гульжиган Гайнуллина 29.06.2013 08:45 Заявить о нарушении
Упаси тебя твой бог христианский вмешиваться в то, что ты не сможещь осознать!
Дышите ровно, Сергей!
Кошачий Царь 12.07.2013 19:17 Заявить о нарушении