Духовний р1ст

Духовний ріст, фізичний рух-
Для всіх людей то є життя,
Хто не впадає в суєту
І не збира гріхи-сміття,

Які завалюють прохід,
Оту вузесеньку стежину,
Яка веде у небозвід
До Бога Батька й Бога Сина,

Що Духу Світла заважа-
Святому Духу керувати
Тут, на землі, нашим життям,
Щомиті з Богом спілкуватись.

Хай Бог Отець і Син і Дух
Святий із нами пробувають
Весь час: щоденно, кожну мить
І щедро нас благословляють

На радість Божу, на добро,
на щастя з Богом безкінечне
З небесних і святих висот,
Щоб всі в свій час прийшли у вічність.


Рецензии
Дякую за вірш.

Левиа   18.04.2011 20:59     Заявить о нарушении