Дивчина з сумними очима
Я просто дівчина із сумними очима,
У душі моїй не завжди зима,
Найчастіше я дуже щаслива.
Я можу дуже мало говорити,
Тому що на одинці із собою,
Але буває важко зрозуміти,
Що відбувається зі мною...
Логічно і лірично дуже важко
Писати в поєднанні ті слова,
Які собі сказати дуже тяжко,
На цьому і закінчиться глава.
Я хочу справді сильно покохати,
Я хочу, щоб кохали і мене
По справжньому, хотілось щоб співати,
Щоб зрозуміла я нарешті і себе.
Я дівчина із сумними очима,
Я вірю в силу власних почуттів,
Можливо маю неведимі крила,
Але не маю зведених мостів!
Я дівчина із сумними очима,
Кохати важко мене,
Я можу бути щаслива,
Тому я шукаю тебе!
Свидетельство о публикации №111041805830
Александра Салюк 18.04.2011 19:57 Заявить о нарушении
Евгений Петрович Свидченко 18.04.2011 20:00 Заявить о нарушении