З очей твоiх зелених...

З очей твоїх зелених
Дві золоті сосни
Гойднулися до мене
З далекої весни.

І зникла смуга сіра,
І в світі веремій
Зворушлива довіра
Забрала спокій мій.

Забула слово "годі"
Нестримана душа,
І кожен день відтоді
З дарунком поспішав.

Той подарунок - погляд:
Зелений хміль з-під вій...
А щастя?
Щастя - поряд
Ось-ось промовить:
"Мій!"


Рецензии
Чарівно!
Дякую за прекрасні рядочки)
З теплом та прихильністю,- Тетяна.

Веточка Вишни   04.07.2011 15:19     Заявить о нарушении