Варто засипати колодязi...

Варто
Засипати
Колодязі
Нашої
Пам’яті
Щоб
Коліщатка
Старих
Годинників
Навіки
Спинились
У своїх
Потойбічних
Оргазмах
Щоб
Любов
Промовляла
Нарешті
Крізь
Наше
Сум’яття

26. IX. 2004 р.


Рецензии