просте

;За що? Скажи мені, за що?
Чому я більш не хочу спати? 
Чому слова мої - ніщо?
Куди потрібно поспішати?

Кому, скажи мені, кому?
Кому сьогодні я потрібна?
Чому зі мною так, чому?
Невже я ні на що не здібна?

;Як хочеться мені втекти!
Втекти від себе на край світу.
Ти забери мене собі.
І посади в садку, де квіти.

Ти посади мене в садку.
А потім там же поховай.
Мене, тобі таку бридку.
І нікому не відавай.

Я зорям буду сповідатись
Про ту єдиную любов.
І вночі тебе дожидатись.
Чекати, поки прийдеш знов.

Затамувавши подих, буду
Я рахувати серця стук.
Я не боюсь страшного суду.
Мені б торкатись твоїх рук...

Мені б торкатись твоїх рук,
І цілувать тонкі зап`ястя.
І чути серця твого стук.
І знову обіймати щастя.


Рецензии