Усе до Мене у молитв1 принеси

Сьогодні довго за усіх молилась-
Так хочеться усім допомогти...
Але не маю я таку можливість,
А вихід в цьому хочеться знайти.

Нема великих коштів, а ні сили,
Та і собі не завжди можу раду дать,
Але Господь могутній і всесильний
Подарував мені любов і благодать.

Він в моє серце кожен день вливає
Цілющу віру, впевненість, любов;
І наш Господь мені і всім бажає
Лише в житті найкращого всього.

Якщо ж Господь бажає і я хочу
Усім, кого люблЮ, допомогти,
З довірою погляну Йому в очі
Й на допомогу попрошу прийти.

Мене Господь і Бог мій заспокоїв
Й сказав:"Не плач...З обличчя сльози втри.
Через молитву кожен день зі Мною
Усім і кожному ти можеш помогти.

Бо зАвжди чую Я твої молитви.
Переконалась ти в цьому не раз.
Ти всім бажаєш людям сонця, світла,
Спасіння душ і щастя повсякчас.

Отож, усе, чого бажаєш людям,
До Мене у молитві принеси.
Хоч безпорадною й безсилою ти будеш,
У Мене вистачить для всього сил завжди,

Бо Я - Господь і Бог,Якому в світі
Усе підвладне. Ти ж дитя Моє.
Усім , хто Мене просить , Своїм дітям,
Готовий Я віддать, що в Мене є.

Ніколи тільки ти не сумнівайся-
На всі молитви у свій час колись
Ти відповідь отримаєш.Надійся
Та день і ніч молись...молись...молись..."

Як вдячна,Господи,Тобі за цю підтримку,
Пораду,ласку і Твою любов,
За жертву не людськУ- святу й велику-
І за Христом пролиту святу кров.

Нехай же слава Божа не зів"яне
Й живе у кожнім серці, у душі,
Любов цвіте хай ніжно-полум"яна
І душу зігріва тобі й мені.


Рецензии