Життя 1де у вись

Не йде життя вниз по похилій,
А підіймається у вись,
У світ, незримий для людини,
У світ,де з"явимось колись-

Всі ті, хто вірно служить Богу
Й живе завітами Його,
Хто вибрав із Хрестом дорогу
І відказався від всьогО

Того, що держить,не пускає,
Що сіє сумніви і біль.
Господь Всесильний обіцяє
Дари, які не виб"є міль,

Які не візьмуться іржею-
Їх цінність з часом не мине.
Це Бог нам доказав Своєю
Любов"ю, що із неба йде.


Рецензии