Весняний дощ
Веселий, щедрий, говіркий:
І зеленішає цибулька,
І рясно сходять огірки.
Його прихід - городу свято,
Надія добра на врожай.
Тому й так бризкає завзято,
На землю краплі відряджа.
І вже стоять помолоділі
В цвіту дерева і кущі...
Завжди жадані і при ділі
Цілющі весняні дощі.
Свидетельство о публикации №111041705450
Вячеслав Романовський 08.06.2011 14:45 Заявить о нарушении