Колискова

Спи, моя ластівка, спи,
Бачу, що дуже устала...
Школа, малюнки, вірші,
Ще й півдня танцювала.

Спи, моя ластівка, спи,
Місяць твій сон потурбує,
Русі  коси твої
Золотом зафарбує.

Спи, моя ластівка, спи,
Зараз де ти я не  знаю ...
К Богу молитви свої
Я над тобою  читаю.

Спи, моя ластівка, спи,
Сплять на столі шоколадки,
Да і твій тато  старий
Сидячи спить у лампадки.

2010 


Рецензии