Моя донька
Це якби я зірвав гарячі зірки
І пробурив в середині їх дірки
Та по нанизував мільйони пірамід
Розставив їх я в темряві і вночі ,
Вони б світили менш, ніж доньки очі.
Моя донька — це супермегасвіт.
Це якби я зірвав Чумацький Шлях,
Та зав'язав їм доненьки взуття ,
Вона би стала легше за життя ,
Порхала бджілкою весною по квітках.
Її нектар солодший за усе ,
Кохання світ моя донька несе,
І спокій у нервових снах.
Моя донька — це всі на світі крила,
Це якби я з матерії Землі
На всі поставив легкі кораблі
Казкові і повітряні вітрила
Та наказав доньку мою догнати,-
Вони не встигли б якоря підняти,
А донька вже оббігла б пів Землі.
2010
Свидетельство о публикации №111041703204