По дороз на небо
Що мені Богу казати?
Що життя таке, яке є я люблю
І нічого не хочу міняти.
І дорога, і швидкість,і фари в ночі,
Що раптово засліплюють очі -
Це від долі моєї ключі
І ніхто відкривати не хоче.
Що я Богу скажу?
Що прийшов назавжди,
Що даю я йому обіцянку
У своїм наступнім житті
Мати знову гарячу коханку ?
Метушаться внизу лікарі,
Можуть серце до купи зібрати,
Я до Бога іду, по дорозі в ночі
І нічого не хочу міняти.
2010
Свидетельство о публикации №111041703189