Осторонь
Що тобі іще дає надію?
Чи небесний, добрий ГосподАр
Обіцяв здійснити твою мрію?
Чи сама молилась про любов
І чекаєш ніжності так вперто?
Чи на роздоріжжі серце знов
І за свою мрію здатна вмерти?
Я не по-турбую - обіцяв.
Я не заважатиму, не бійся.
Як я добре...і погано тебе знав.
А тепер я осторонь... Що ж, грійся.
Свидетельство о публикации №111041702878