Господь зна тебе досконало

Тебе могли не зрозуміть
Твій брат, сестра чи хтось із ближніх,
Та твоє серце з висоти
Просвітлює Господь Всевишній.

Він знає всі думки твої,
Бажання, мрії, сподівання.
Отож, лиш Він Суддя тобі;
Йому довір все без вагання.

Лиш Бог підтримає тебе,
Коли впаде на тебе осуд
Зненацька; Він лиш підведе,
І знову засіяє сосуд:

Пречистий, світлий і святий-
Бог наше серце очищає
Й веде до світлої мети,
До вічного життя, до раю. 


Рецензии