Миттeвостi кохання

Пiрнання,
Марення,
Зiтхання,
Ночей неспання,
Сподiвання,
Нестримне зустрiчi чекання,
Тривкі страждання,
Та палкі бажання,
Нарешті зустріч,
Тіл палання
Злиття,
Чуттєве поглинання,
Солодка мить...
В обiймах засинання,
На ранок кава,
Пристрасть,
Цiлування,
i знов обiйми
до здригання...
це все миттeвостi кохання...


Рецензии
Цікавий і еротичний вірш!!!!
Мені дуже сподобався!

Такі вони....миттєвості кохання....

З теплом, Юрій.

Прокопенко Юрий   07.11.2011 21:51     Заявить о нарушении