О, Господи! Тоб1 моя хвала

О,Господи, Тобі моя хвала безмірна.
Моя любов до Тебе возроста.
Твоєму слову вічному завжди я буду вірна,
Бо вірний шлях- тернистий путь Христа.

Мені Ти посилаєш безкінечно
І щастя, й радість, і усміхнену любов,
Життя даруєш щедре, вічне-
Ти світ гріховний цей спасти прийшов

Від болю, розпачу, від безнадії,
Що спопеляють серце, мов вогонь.
Я відчуваю неземну цілющу силу,
Яка іде від Твоїх зранених долонь.

О, люди! Я прошу вас, стрепеніться
Від болю, смутку і жалю.
Христос усім дарує світле, вічне
Життя безмірне і любов Свою.

Відкрийте лиш Йому назустріч душу,
Промовте тихе слово каяття
І серця невимовний біль і смуток
Підуть назавжди з вашого життя.

Лиш тільки в Бозі ви можете пізнати
Всепрощення людським гріхам
І будете завжди ви відчувати
Святу любов, що Він дарує вам.

КажУ оці слова вам, люди, щиро,
Бо на собі відчула Божу благодать,
Яку вам не знайти в людському мирі-
Вам жоден чоловік не зможе цього дать.


Рецензии
Прошу серця не закривайте
від Бога милого мого.
Йому життя своє віддайте
і Він благословить його.

Левиа   16.04.2011 21:12     Заявить о нарушении
Амінь!!!
Прекрасний експромт,Валюшо!
Хай Господь поблагословить вас трудитись для прославляння Його Святого Імені! Щиро дякую.

Ольга Назарова7   16.04.2011 22:02   Заявить о нарушении