Купальське Диво
На Йвана...
На Купайла...
В гущавині -
квітне папороть -
Знак Щедрого Світу -
хто знайде той квіт -
знайде кохання,
здоров'я,
багатство...
Так говорить легенда...
Я Його - створила
як і весь
Мій
Світлий
Світ...
17.10.2010 - 16.04.2011
Свидетельство о публикации №111041605284