А я наслухав соловя
наслухав солов'я:
У солов'я для мене
є пісенька своя.
Як тільки заспіває,
як тільки заведе,
Прислухаюсь:
не чув я
таких пісень ніде...
Прислухаюсь:
для мене,
і ні для кого більш,
Та пісня -
мов кохання,
як перший справжній вірш...
Прислухаюсь,
і серце
застогне,заквилить,
І в пісню моє серце
умить пересурмить!
І буде моє серце
летіти в далину,
Шукатиме кохану
свою.. мою.. одну..
Та серденьку кохана
уже не відповість,
І поверненться пісня,
і в серці --
втоми млість...
А взавтра знову буду я слухать солов'я,
Хай соловей співає,то пісенька моя..!
Свидетельство о публикации №111041601454