Порiзав п яний
Вбив наркомана в серці тромб:--
Кому і що до них,скажених,
Й душевних їхніх катакомб?!
Ми їх і знати не хотіли,
Ми поселились край села...
Проте Земля в чутливе тіло
Своє -- стражденних прийняла,
І сталося із нею диво:
Земля нагрілася,як піч,
І всі ми,що по ній ходили,
ЯкОсь,глуху проспавши ніч,
Повинні б і не стати босі
На Землю,що спеклася вже...
Дивлюся:
ходим,ходим досі!
Невже
НАМ НЕ ПЕЧЕ,
невже..?!
Свидетельство о публикации №111041601443