Над я

Пливи, пливи Дніпром моя надіє,
Пливи, печальна ластівко моя..
Забудь усе, залиш лиш мрію,
Зігріту променем  тепла.
 
Пливи по хвилям до небес,
Кораблик сяючих чудес.
Лети на крилах білосніжних,
Під сяйвом, оксамитовим та ніжним.
 
Зігріта сонцем та під шепіт вітру
На березі далекім зупинись.
І доброти розсіяв квіти,
Назад до мене повернись!
 
Пливи назад моя надіє,
Пливи, печальна ластівко моя..
Кидайсь у хвилі та у сонячне проміння,
Забудь, що вже кінчається весна…
 
В пташиних співах знайди собі відраду,
Озвися дзвоном в серці та душі.
Моя Надія, на те що знов настане
Той час, коли все збережеться на віки.
 
Лети на хмарах вдалечінь,
Лети разом з піснями.
Лети життям, адже воно коротка мить,
Яка п'янить, аж до нестями!!!
 
Кричи, під крики журавлиних стай,
Кричи, під тихий шепіт мрії,
Лети туди – в далеку даль,
Лети, лети моя надія!!
 
Лети та збережи маленьку таємницю
Про тихі хвилі українського Дніпра,
Про теплу сонячну криницю,
Яка несе насіння нашого добра.
 
Пливи, пливи Дніпром моя надіє,
Пливи, печальна ластівко моя...
Забудь усе, залиш лиш мрію,
Зігріту променем тепла...


Рецензии