Стюардеса

Знову дім мій
Легкий, білокрилий літак,
Ти ідеш між рядами,
Але щось не так.

Ти сьогодні сумна
І чомусь ти не в дусі,
Бачу плити бетонні
У кожному русі.

Твої руки тремтять,
Чай на мене пролила.
Де   ти була вчора,
Де  зламала ти крила?

Мабуть зірка якась
Твоїм тілом нагрілась,
А у ранці у ліжку
Ти сама залишилась.

В мою чашку сльоза
З вій підкручених впала, -
Це заблудла душа
Своє горе віддала.

2010


Рецензии