Не хвилююся де ж?..
На душі моїй світло,
Доки ти мене ждеш,
Зусрічаєш привітно.
Губ гарячих жага,
Лона струм нетерплячий
Не спішить остигать,
Лише солодко плаче.
Розпанахано стрим -
Серце трепетно б'ється.
Захмелілий інтим
Ще хмільнішим здається.
І все капосне - пріч!
У гортанному схлипі
Припадаю до пліч
У травневій колибі...
Свидетельство о публикации №111041504050