Галинцi Далявськiй

як неслухнянiй дитинцi i чудовій акторці

       ***
Не в тому суть, що граєш ти,
а в тому лиш, чим ти живеш.
Бо гра пройде,
а життя б‘є
під дих,
і пам‘ять надає
дедалі смутку…
Та про те – ти граєш!
Але гра
ця варта свіч.
Свічадло успіхів не згасне…
Не втому річ!
А поза грою –
життя своє ти не забудь,
і не забудь, що ти людина…
І що є доля!


Рецензии