Кiмната повна тишею
Кімната повна тишею,
Там спить мала дитинонька,
На зміну ясній посмішці
Насунула хмаринонька,
Зненацька губки кривляться,
Ось-ось заплаче – лишенько!
Але за мить все зміниться,
Обличчя знов засвітиться
Усмішкою щасливою,
По справжньому вродливою.
Нехай тривоги матері
Злетять, мов вірні соколи,
А мрії про майбутнєє
Завжди будуть високими.
Нехай її кровинонька
Крізь сон їй посміхається,
Зв’язок дитини з матір’ю
Назавжди хай лишається.
------------
Свидетельство о публикации №111041500251
Алексей Кожевников 3 28.03.2012 12:52 Заявить о нарушении
С уважением -
Фаина Янко 29.03.2012 14:24 Заявить о нарушении
Алексей Кожевников 3 29.03.2012 19:14 Заявить о нарушении