Осiнь

Вже сонечко не припікає,
Пожовкло листя навкруги.
Це осінь любо нас вітає,
Золотом криючи дахи.

Десь в далині птахи у вирій
Чорною зграєю летять,
А вітер свище, вітер віє -
Його руками не впіймать.

Сумує за вікном калина.
Вже листя скинула вона...
Багряно-жовта нас стежина
Веде подалі від тепла.

                01.12.2010г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.