дякую веснi

Так нiжно весна настала
Починаючи з мого вiкна
Величаво в свiт помандрувала
Дарувала людям усмiшки
Щирi, теплi, нiжнi.
I тихо стало навкруги,
Не турбують днi вже снiжнi!
А довкола квiтковий рай
 Пiдносить все блище до дива.
I я дякую веснi
За цi бiлi крила...


Рецензии