Няутульна гэтак у жыццi

***

Няўтульна гэтак у жыццi.
Здаецца, час прыйсцi спакою
I вочы засланiць iмглою,
Каб уцячы ад мiтуснi,
Каб не вярталася былое,
Пакiнуць рэшткi дзiўных сноў,
Дзе шчасце блiзкае такое,
I спадзяваннi,  i  любоў.
Дзе мы рассталiся без слоў...
Зноў лёсам пакарана строга,
Прыношу на алтар Любоў,
Што дадзена была ад Бога.

Якой нязнанаю цаной,
З якой бязлiтаснай патрэбай
Развiтваюся я з табой...
I сохну, бы ў пустэльнi глеба.



© Ольга Ролич /Брестчанка/.
  Публикация в "З" - 26.04.1990 г


Рецензии
так прыемна чытаць вершы на беларускай мове тут! дзякуй Вам!!!

Ната Ташкевич   24.07.2011 22:22     Заявить о нарушении
Вам, Ната, вялiкi дзякуй!

Ольга Ролич Брестчанка   25.07.2011 10:36   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.