поки що без назви

Сховаю від поглядів холодні долоні,
Свій голос тремтячий, давно мертві очі,
Те сиве волосся, що видно на скронях,
Лиш дайте померти, лиш цього я хочу…

Не хочу знов жити, не хочу вмирати,
Цей бачити світ, його крок до кінця,
Коли буде хтось інший, її цілувати
Згадає хто не будь, про долю мерця?..

Я знову в кімнаті, зачинені двері,
Навіки помер, вже давно, для живих,
Лиш ці рядки, не вбиті на папері,
Лиш для неї живуть, адже я не встиг…


Рецензии
Ти знов у кімнаті?-http://www.stihi.ru/2012/07/29/786.
Всього кращого!

Людмила Дзвонок   29.07.2012 01:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.