Зупинись
для подиху вітру напруж свої вуха,
все тільки для тебе: життя, цей метелик,
весела хмаринка, - захочеш і дмухай.
і мрії з тобою, єдиним для мене,
найліпші, найбожевільніші мрії.
обожнюю наше з тобою, скажене,
найдовші у світі твої вії,
і складочки поряд з очима,
коли посміхаєшся мені так мило.
хочешь, подарую трохи часу?
я віддала за нього всі подушкИ.
тепер заснути не можу як треба,
дивлюсь у вікно, на красу,
і думаю про тебе...
Свидетельство о публикации №111041401080
Азиатка Монавера 30.05.2011 13:34 Заявить о нарушении