Лише Бог у всьому в1рний

Знову крикнула, сказала різко, грубо...
Чи ж такою є Божа любов?
Чи ж мене отак Господь наш любить?
За ОЦЕ пролив Свою Він кров?

Тихо,ніжно, лагідно говорить
До дітей Господь, а не кричить.
Він омив, очистив гріх мій кров"ю
І Його благання кожну мить

До Отця Небесного за мене,
Бо Він знає мою грішну суть;
Він єдиний вірний Друг надійний,
Моя правда, і життя, і путь.

Він моя опора і надія,
Він мій сховок, захисток, скала,
Найреальніша любов моя і мрія
І надійне світле майбуття.

Лиш нетлінному живому Богу
Хай із серця ввись ллється хвала
За любов, за милість, допомогу,
Мир і спокій, що в Христі знайшла.


Рецензии