Рано чи п зн ше...

Розчарування...Рано чи пізніше
Заповнить ніби з середини
Єство твоє...
І будеш ніби з половини.
Тебе частина і розчарування
Тіло утворили...
І замість крові хвилювання
В тобі тече...
Та забурлило.
Рано чи пізніше...


Рецензии