Я не сама...

Зустрілись вітер та весна,
І ледве вчути їхній шепіт,
А він пита: Чому одна?
Затих весь світ.
І вітер стих.
Мовчить...
Чека слів тих,
Мовчить...
Мовчить весна,
І він мовчить,
Між ними тиша голосна,
А він піти спішить.
Його нема...
Вона сидить сама,
Я не одна, -
Весна шепоче гірко...


Рецензии