Як день пог дний закотивсь...
За чорно-бурими буграми,
Тепло поділося кудись,
Те, що завжди було між нами.
Густіша поміж нас туман -
І вже облич не розпізнати.
З'явилась фальш, з'явивсь обман -
Гірка ціна гіркої плати.
Свидетельство о публикации №111041302673