12. 04. 11

Золотистим сонцем сяє,
Тихою піснею звучить,
Безсмертним почуттям палає
Серце у дану мить.

Блакитне небо чисте -
Долоней дотягнись.
З квітів я зберу намисто
Лиш для тебе,подивись.

Весь світ для тебе,
Дістану з неба
Ясну зорю.
Весь світ для тебе,
І сонце й небо,
Бо я люблю..


Рецензии