Виросту квiткою папоротi

Обличчям стану до сонця,
Руками дотягнусь до неба,
Відкрию в серці віконце,
Щоб бути ближче до тебе.

І полечу вгору птахою,
Щоб впасти зіркою всесвіту,
Блукатиму вільною хмарою
І попливу човном космосу.

Я на забутій планеті,
На мить стану долею, і...
Виросту квіткою папороті,
Щоб завжди бути щасливою.

2007


Рецензии
Дякую! Гарний вiрш!

Алекс Океан   26.06.2011 01:47     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Лена Эвтерпа   26.06.2011 13:28   Заявить о нарушении