б! лет до Риму

Я мрію про білет до Риму вже давно,
Читала безліч книг про нього, бачила в кіно,
А інколи він уві сни мої приходить,
На кожному каналі по ТБ мене знаходить.

О Риме, якщо є рай на Землі, то він в тобі!
Що може бути краще твого духу?
Де кам’яні колони вікові,
До неба простягають свої руки.

Я мрію про твоє блакитне небо,
Про твою каву, ігри скрипалів,
Про твою пасту і пташиний щебет,
До італійців я втечу від москалів.


Рецензии