Птахокрила Мiццебiлль
«Не лишай мене в заметіль!»
...Напинає вітер вітрила,
Вирушає «Птах Міццебілль»...
...Темні очі, глибокий погляд...
Невідчутні обійми снів...
...Біле поле... Безмежне поле...
Ненаписані низки слів...
Ангел знову почне співати.
...Колисково-солодкий спів...
«Я не хочу знов воювати!
Не бажаю жорстоких див!
...Чи ж намарно – моя молитва?..»
...Срібногривих холодних хвиль
Не спинити вже, не спинити,
Птахокрилая «Міццебілль»...
Свидетельство о публикации №111041210264