Пiсня про Сонце

Пісню про сонце в холодній імлі
Багато людей не пробачать мені
Всього кілька фраз, та всі про любов
Котра уже не повториться знов

Французський хліб, тихий шансон
Моя барикада на ваш міцний сон
Я ПРОРОКУЮ ДОСВІТНІ ВОГНІ
Що запалають у чорній ночі

І хоч є руки, та чужі
І хоч є очі, та сліпі,
Спів про сонце у пітьмі
Я ПОПРИ ВСЕ співаю ТОБІ


Рецензии