Чому ти так зробив, питаю?

Чому ти так зробив,питаю?
Чому поранив серце ти моє?
І іншій ти казав: "Кохаю..."
Коли без тебе радість не живе...
Без тебе сонце так не світить,
І дощ, до речі, так не йде,
Любов не зміг мою помітить,
Переболить, та рана заросте...
І прийде новий ранок, знаю...
І буду жити далі я,
Коли лиш біль в душі я маю,
Пробач мене, любов моя...
Чому ти так вчинив,питаю?
І почуття від нас пішло...
Чому кохання ти втрачаєш,
Так просто загубить його...
                23:02.07.06.2010 р.


Рецензии