Прымрою месца лобнае

Слухаць у аналайне песні Анатоля Кудласевча можна тут:

*         *       *
Am                E
Прысніцца месца лобнае  --

                крывавяць крані,
     A7                Dm     (5 лад  3лад  Am) –2р
І водгалас з народу йдзе:
                E                Am
                распні Яго, распні!

Стагоддзі за стагоддзямі
                даўно скрывілі шлях.
Памілуй нас , о Госпадзе!
                куды дарога йшла.
Ішла, круціла збочыла,
                куды цяпер, куды?
А кожнаму так хочацца
                дажыць свае гады.
Калі тыран над тронамі –
                слуга заўжды Пшлат,
І бомбамі нейтроннымі
                збудуюць горад-сад.
Ляцела над трыбунамі:
                Ура! Ура!! Ура!!!
Ды дзесьці зноў падумалі,
                што мы крычым:” Вараву!”
Мне сніцца месца лобнае –
                крывавяць карані,
І водгалас з народу ёдзе:
                распні Яго, распні!

Слухаць тут:                


Рецензии