Лелеки

Гнізда свого ще не забули
До них лелеки прилетять.
Курличуть голосно, щоб чули
Пора прийшла їх зустрічать.

Вони приносять людям щастя,
Із тих країв несуть тепло.
Прикриють діток у ненастя,
Від бід, що з вітром принесло.

З людьми у них свої стосунки,
У мирі й злагоді живуть.
Лелеки у дворі - це подарунки
Що небеса нам подають.

Вони нам щиро довіряють,
Своє життя і лелечат.
З гнізда навколо поглядають
І гріють пухом немовлят.

Роки проходять за роками,
Минуле нам не повернуть.
Живіть у мирі із птахами,
Старайтесь їх не підмануть.


Рецензии