Дивний сон
Прямо під ялинкою,
Не куму свою - лисицю,
Їжачка з корзинкою.
Запитав його ведмідь,
Ввічливо, не скажеш-
Ти скажи, колюча спинка,
Може ще й покажеш.
Чи не бачив ти у лісі,
Десь неподалечку,
Диких бджіл кубло із медом,
Бажано із гречки?
Відповів йому їжак,
Ставлячи корзинку-
Я не їм той мед, ти ж знеєш,
Не тече і слинка.
Я люблю посеред ночі,
Коли треба спати,
Зорі в небі рахувати,
Казки їм шептати.
Взяв ведмідь його тоді
За колючу спинку,
Та й підняв до неба, в гору.
Йой, ведмідь, корзинка!
І від радості їжак,
Що до неба близько,
Тихо так прошепотів-
Міша, зорі низько...
Та історія дивує,
Дружба незвичайна-
Їжачок і з ним ведмідь.
Сон то буб звичайний.
Свидетельство о публикации №111041100121
Графиня 2 21.08.2011 14:52 Заявить о нарушении
Сергей Ангел 3 23.08.2011 00:42 Заявить о нарушении