Очисть, освяти

Не маю я в серці любові
Такої, як в Тебе,Господь.
Очисть, освяти в Своїй крОві
І гріх весь від мене відводь.

Не хочу...Не можу...Не буду...
Як часто я так говорила!
Очисть від гріховного бруду,
Бо Ти,Бог живий - моя сила.

Хай Яків старий - гріх прадавній,
Де в центрі стоїть моє "я",
В житті моїм місця не має.
Я,Боже, навіки Твоя.

Чому сочевицю сьорбати
Я маю гріховну,гидку
І спОкою в серці не мати,
Весь час заважати Христу

Мене умудрять, направляти,
По Божій стежині вестИ?
Піклується краще, ніж мати
Господь й доведе до мети,

Бо Він є дорога, і правда,
Він- вічне,щасливе життя.
Тож даймо Йому повне право
На себе й своє майбуття,

Щоб діти і наші нащадки
Наш гріх на собі не неслИ,
Не мали ні в чому упадку,
У злагоді з Богом жили.

Тож будьмо відкриті для Бога,
Щомиті доступні Йому-
Найкращому вірному Другу
Живому Ісусу Христу.


Рецензии