У захват1 лише в1д Тебе

У захваті лише від Тебе,
Предвічний і живий мій Бог.
Створив Ти всесвіт, землю, небо.
Ти мій Творець, і Брат, і Друг.

Отець всесильний Свою милість
І милосердя посила
Мені щомиті, Він за мене
У жертву Сина дав - Христа.

Ісус Христос - моя надія:
Прийняв всі муки, вмер, воскрес,
Збулись усі щоб мої мрії-
Я жителька святих небес,

Небесного Єрусалиму.
Хто може дать це із людей?
Всього не бачу хоч я зримо,
Та вірю, час отой прийде,

Коли із Церквою живою
Біля святих схилюся ніг,
І буду вічно із Тобою.
Допоможи, щоб кожен зміг

Достойним стать перед Тобою,
Убережи нас від спокус,
Перемогли щоб все любов"ю,
Завжди щоб був Твій Божий Дух

В серцях у наших, щоб постійно
Вів, направляв і потішав.
Ти -Бог доступний і надійний,
Своє життя нам вічне дав.

Хвала Тобі,Бог Триєдиний:
Отець,і Син, і Дух Святий,
Що ми усі в Тобі - єдине
Твоє священство, народ Твій!

Нас, Свою Церкву-Наречену-
Обережи і захисти
Від не Твого, чужого вчення;
Будь скрізь, в усьому , зАвжди Ти.


Рецензии
Тільки Йому честь, слава і хвала.Дякую за вірш.

Левиа   10.04.2011 21:48     Заявить о нарушении