Я не тебе люблю

Я не тебе люблю
Люблю твою рубашку
Обожнюю твої я найки(nike)
Доволi смiшнi жарти
В тобi щось таке мiнливе, не постiйне
I знову сигарета,
Одна на двох
Цiлу нiч ми слухати будем рок
Торкатися блаженства
Емоцiй твоїх вир
Так люблю, коли не вмiєш
                їх ти приховати...
А я...
Я нажаль, не вмiю їх показати!


Рецензии
прямо в лоб!!!
безумно нравятся твои стихи)

Эх Дарья   28.09.2011 23:55     Заявить о нарушении